Kenniscentrum EVC logo

 

english
linkedin

Wat betreft specifieke klachten adviseert het Kenniscentrum EVC u, naast het versturen van onderstaand formulier, het volgende:

  • Heeft u een klacht over een EVC-aanbieder?
    Indien u een klacht heeft over een EVC-procedure dan kunt u dit in eerste instantie met de betreffende EVC-aanbieder opnemen. Iedere EVC-aanbieder beschikt over een eigen klachten- en bezwaarprocedure.
  • Heeft u een klacht over het besluit van een examencommissie van een onderwijsinstelling over de verzilvering van uw ervaringscertificaat?
    Het Kenniscentrum EVC is niet in de positie om uitspraken te doen over het inhoudelijke oordeel van examencommissies over uw ervaringscertificaat. Bezwaren over deze besluiten kunt u indienen bij de betreffende examencommissie.
  • Heeft u een klacht over een examencommissie die uw ervaringscertificaat niet in behandeling neemt omdat het niet aan hun eisen voldoet?
    Indien een examencommissie aangeeft uw ervaringscertificaat niet in behandeling te kunnen nemen omdat het niet aan hun eisen voldoet, dient u hierover contact op te nemen met uw EVC-aanbieder.