kenniscentrum-evc-logo-wit

 

De Vereniging Restauratie Opleidingsprojecten Nederland (ROP) is opgericht om leerlingen die in de bouw hun opleiding begonnen zijn, te interesseren en motiveren voor het restauratievak. Nu wordt voorzien in 40 EVC-trajecten voor mensen met ervaring in het vak.

EVC-mogelijkheid voor 40 deelnemers
Om mogelijk te maken dat voldoende restauratievaklieden kunnen worden opgeleid zorgt ROP Nederland voor geschikte opleidingsprojecten.Voor medewerkers die nog geen restauratiediploma hebben, maar wel al jaren ervaring hebben, start  ROP een EVC-traject. Zo kan duidelijk worden welke modules deze medewerkers nog zouden moeten volgen om een restauratiediploma te behalen. Het kan gaan om medewerkers die wel de voortgezette opleiding hebben afgerond, maar nog niet de uitstroomrichting restauratie hebben gedaan. Of om medewerkers die alleen hun primaire opleiding gevolgd hebben, maar wel al meerdere jaren werkzaam zijn in de restauratie. Er zijn voor de bedrijven geen kosten verbonden voor deze extra opleidingsmogelijkheid. Er is plek voor 40 deelnemers. Om hiervoor in aanmerking te kunnen komen dient uw bedrijf door Fundeon erkend te zijn als leerbedrijf voor restauratie-metselen en/of restauratie-timmeren.

ROP komt graag langs
ROP (Restauratie Opleidingsprojecten Nederland) graag langs bij werkgevers om het personeelsbestand in kaart te brengen en te bekijken welke medewerkers aanvullende modules kunnen gaan volgen, zodat ook zij hun restauratiediploma kunnen behalen.

Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over ROP kunt u vinden op www.rop-nederland.nl

 

 

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline Vaescoordinator ROP Midden West via [stuur een e-mail].

 Meer informatie over ROP kunt u vinden op onze website www.rop-nederland.nl.