kenniscentrum-evc-logo-wit

 

In het sectorplan recreatie zijn onder andere 30 EVC-trajecten opgenomen. Medewerkers met ervaring in deze sector kunnen maximaal € 1.500,- vergoed krijgen voor hun EVC-procedure.

Het kan gaan om ervaring in allerlei functies, denk bijvoorbeeld aan receptionist op een bungalowpark, groentechnisch medewerker, leisure & hospitality medewerker en aqua & leisure medewerker. Mist er nog bepaalde kennis, dan krijgt de deelnemer een gericht scholingsadvies.

Na afronding van het EVC-traject kunnen werkgever óf werknemer subsidie aanvragen in het online subsidieportal van SFRecreatie (Sociaal Fonds Recreatie).

Het maakt niet uit voor welke functie een traject gevolgd wordt, zolang het maar gaat om een EVC-traject van een erkend EVC-aanbieder. SFRecreatie zoekt graag mee naar een geschikte procecure, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0183 - 645 035.

Naast EVC voorziet het sectorplan uiteraard ook in andere tegemoetkomingen in kosten en meer hulpmiddelen om de sector ‘gezond’ te houden. Tot september 2016 is ruim € 1,1 miljoen beschikbaar. Meer informatie.