kenniscentrum-evc-logo-wit

 

Niets is zo aantrekkelijk als bij een andere EVC-aanbieder in de keuken kijken. Dan kun je overnemen wat goed is en goed kijken wat je zelf beter doet. Maar wat als de ander ook bij jou komt kijken? Is het dan ook nog zo aantrekkelijk? Twee gerenommeerde EVC-aanbieders, Libereaux en EVC Centrum Vigor, gingen de uitdaging aan en op 25 juni is er een bijeenkomst waar zij over hun ervaringen vertellen.

Na jaren van opbouwen en hard werken als EVC-aanbieder helpt het als je een review krijgt van iemand die zelf ook volop in dat werk zit. Is het eng om je zo bloot te geven aan een concurrent? Ja, dat is het ook. Maar daarover zijn prima afspraken gemaakt.

Europees project Peer Review
Libereaux en EVC Centrum Vigor waren elkaars Peer Reviewer in het kader van een Europees Project dat ‘EuroPeerGuid RVC’ heet. In dit project zijn EVC-aanbieders in Frankrijk, Portugal en Nederland telkens elkaars Peer Reviewers. Via Peer Review leren aanbieders van elkaar en worden successen, best practices, uitdagingen en oplossingen gedeeld. Dit levert niet alleen de aanbieders zelf veel op maar komt ook de landelijke kwaliteit, herkenbaarheid en toegankelijkheid van EVC ten goede. Je zet als aanbieders samen een sterk product neer. 

U bent van harte welkom om kennis te komen maken met Peer Review EVC op donderdag 25 juni bij CINOP (Stationsplein 14, Den Bosch).

Het programma is als volgt:

14.30 uur   Inloop, kennismaking
15.00 uur   Peer Review, wat komt daarbij kijken? De ervaringen van EVC Centrum Vigor en Libereaux
16.00 uur   Rondje praktisch oefenen met Peer Review
16.30 uur   Discussie ‘waarde van Peer Review’ in de Nederlandse context
17.00 uur   Hapje en drankje, netwerken

U kunt zich aanmelden door voor 11 juni een email te sturen naar Annemieke Kikstra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.