kenniscentrum-evc-logo-wit

 

Het Festival van het Leren wordt dit jaar van 11 - 20 september gevierd. Voro 15 mei kunt u een volwassene nomineren die werk en/of vrijwilligersactiviteiten heeft laten erkennen en valideren. 

Geef in september uw activiteiten op het gebied van Leven Lang Leren extra aandacht. Laat zien wat u op dit terrein te bieden heeft! En natuurlijk maakt u zelf de keus: wordt het dit jaar een spetterende actie, een klein-maar-fijn-event, een boeiende presentatie, een studiebijeenkomst, een proefles of …… Mogelijkheden genoeg! Zo krijgt Leven Lang Leren in de maand september een mooie impuls!

Speerpunten 2015
Lokale organisaties kiezen hun eigen prioriteiten. U kunt ook aansluiten bij de landelijke speerpunten. In 2015 besteedt de landelijke organisatie met name aandacht aan:

  • Jonge mensen tussen 18 - 27 jaar die bijzondere stappen zetten om via leren een breder toekomstperspectief voor zichzelf te creëren
  • Volwassenen die aan digitale basisvaardigheden werken
  • Volwassenen die hun werk en/of vrijwilligersactiviteiten laten erkennen en valideren
  • Nomineer vóór 15 mei uw Topper of Leermeester!

Toppers zijn volwassenen die geen doorsnee leercarrière doorliepen en die met creativiteit en doorzettingsvermogen barrières overwonnen om zich zelf te ontwikkelen.

Zie voor meer informatie en de nominatieformulieren festivalvanhetleren.nl