kenniscentrum-evc-logo-wit

 

Reiswerk start in samenwerking met NHTV en Avans Hogeschool in Breda op 7 februari met een nieuw EVC-traject. Dit EVC-traject is bedoeld voor reisprofessionals die een mbo-diploma hebben, maar op hbo- niveau werken. Er is ruimte voor 20 deelnemers.

Reiswerk nodigt deze mensen van harte uit om zich nog snel aan te melden voor de informatieavond in Breda op donderdag 7 februari, bij Caroline Molendijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het nut van EVC

Een EVC-certificaat is een officiële erkenning van kennis, ervaring en talenten, in kaart gebracht volgens een landelijk erkende HBO-standaard.  Deelnemers krijgen inzicht in eigen competenties en mogelijkheden en creëren kansen voor hun eigen gerichte ontwikkeling, bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ervaring leert dat deelnemers meer zelfvertrouwen en zelfwaardering krijgen, wat ten goede komt aan de kwaliteit van de output.

Meer informatie

Deelnemers ontvangen tijdens de informatieavond alle informatie over hoe het traject in werking gaat, het tijdspad en de certificering.  Reiswerk neemt een gedeelte van de kosten voor haar rekening voor reisagenten en touroperators.

Meer informatie: www.reiswerk.nl