kenniscentrum-evc-logo-wit

 

Na de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant heeft nu ook Flevoland een EVC/EVP-traject afgerond. Op dinsdag 21 mei jl. kregen 19 secretaresses tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis van Flevoland een EVC- of EVP-certificaat uitgereikt.


Sandra van der Plas, coördinator opleidingen bij de provincie Flevoland, geeft aan: “Toen het A&O-fonds provincies mij benaderde om secretaresses een pilot aan te bieden was ik meteen enthousiast. Secretaresses leren de kneepjes van het vak vaak in de praktijk wat niet op papier wordt vastgelegd. Bovendien worden ze in hun loopbaan regelmatig op andere taken ingezet en zijn ze sinds vorig jaar gecentraliseerd, waardoor een bredere inzetbaarheid van hen wordt verwacht. Een ECV-/EVP-traject levert daarnaast inzicht in de verschillende competenties en zorgt hierdoor voor bewustwording, waardoor de secretaresse nog beter in staat is haar/zijn toegevoegde waarde te laten zien.”
Wilt u meer weten over een EVC-/EVP-traject, dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .