kenniscentrum-evc-logo-wit

 

Trainings- en adviesbureau FNV Formaat en onderwijskundig bureau Libereaux hebben de handen ineen geslagen en samen een uniek traject ontwikkeld waarmee OR-werk gevalideerd kan worden.

OR-ervaring gebruiken voor verdere loopbaan

Met EVP en EVC kunnen OR-leden de brede kennis en ervaring die men opdoet tijdens de OR-werkzaamheden meetbaar maken en objectief vastleggen laten valideren. Dit kan vanaf het begin van de zittingsperiode, zodat men steeds de vinger aan de pols kan houden en bepalen waar verdere ontwikkeling van de competenties gewenst is. Echter, ook aan het eind van de zittingsperiode kan men het EVP gebruiken om de opgedane kennis en ervaring tijdens het OR-werk te verzilveren.

Door deze objectieve vaststelling kan de OR-ervaring op alle mogelijke momenten in de verdere loopbaan gebruikt worden. Natuurlijk kan een OR-lid ook voor het EVC-traject kiezen. Zo kan de OR-ervaring meetellen in de professionele ontwikkeling, de mobiliteit vergroten en bijdragen aan duurzame inzetbaarheid.

EVP-traject voor OR-leden in het kort

- Landelijk erkende methode
- Startpunt voor ontwikkeling en training van OR-competenties
- Opbouw van een persoonlijk E-portfolio (Ditkanik.nu)
- Opgedane (werk)ervaring tijdens de OR-zittingsperiode objectief erkend
- Deskundige persoonlijke begeleiding
- Persoonlijk profiel van het reguliere en OR-werk
Voor het EVP-traject bestaan diverse aantrekkelijke subsidiemogelijkheden.

Informatiebijeenkomst

Op 7 februari organiseren FNV Formaat en Libereaux een informatiebijeenkomst over de EVP/EVC-trajecten voor OR-leden. Wilt u daar meer over weten? Kijk dan op www.fnvformaat.nl